|
Bradley Smoker - Brikety Olše
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Olšové briketky dodají silnou a výraznou chuť, která se hodí zejména k uzení mořských plodů, šunky či slaniny.
Klíčové vlastnosti
* silná a výrazná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Jabloň Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Jabloňové briketky dodají sladší a jemnější chuť kouře, který je velmi vhodný pro uzení drůbežího masa, zvěřiny a sladkovodních ryb. Klíčové vlastnosti * sladká a jemná chuť * z prvotřídního dřeva * uzení bez nežádoucích plynů a zplodin Princip uzení v udírně Bradley Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu. Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů. Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Třešeň Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Třešňové briketky dodají sladší a jemnější chuť kouře, který je velmi vhodný pro uzení drůbežího masa, zvěřiny a sladkovodních ryb. Klíčové vlastnosti * sladká a jemná chuť * z prvotřídního dřeva * uzení bez nežádoucích plynů a zplodin Princip uzení v udírně Bradley Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu. Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů. Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Javor
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Javorové briketky dodají silnou a výraznou chuť, která se hodí zejména k uzení mořských plodů, šunky či slaniny.
Klíčové vlastnosti
* silná a výrazná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Hickory
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Briketky Hickory se běžně používají pro uzení hovězího, zvěřiny a vepřového masa, například vepřové pleci nebo hovězích žeber.
Klíčové vlastnosti
* příjemná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Dub
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Dubové briketky se běžně používají pro uzení hovězího, zvěřiny a vepřového masa, například vepřové pleci nebo hovězích žeber.
Klíčové vlastnosti
* příjemná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Pecan /ořech/
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Briketky Pecan dodají silnější a výraznější chuť, která se hodí zejména k drůbeži, hovězímu, vepřovému i jehněčímu masu.
Klíčové vlastnosti
* silná a výrazná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Special Blend
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Briketky Special Blend jsou určeny k uzení drůbeže, ryb, hovězího, vepřového a jehněčího masa.
Klíčové vlastnosti
* příjemná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Whiskey Dub
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Briketky Whiskey Dub jsou vyrobené z dubových sudů od whisky, mají bohatou chuť a hodí se k uzení zvěřiny, hovězího a vepřového masa.
Klíčové vlastnosti
* bohatá chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Jabloň
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Jabloňové briketky dodají sladší a jemnější chuť kouře, který je velmi vhodný pro uzení drůbežího masa, zvěřiny a sladkovodních ryb.
Klíčové vlastnosti
* sladká a jemná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Třešeň
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Třešňové briketky dodají sladší a jemnější chuť kouře, který je velmi vhodný pro uzení drůbežího masa, zvěřiny a sladkovodních ryb.
Klíčové vlastnosti
* sladká a jemná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Javor
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Javorové briketky dodají silnou a výraznou chuť, která se hodí zejména k uzení mořských plodů, šunky či slaniny.
Klíčové vlastnosti
* silná a výrazná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Pecan /ořech/
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Briketky Pecan dodají silnější a výraznější chuť, která se hodí zejména k drůbeži, hovězímu, vepřovému i jehněčímu masu.
Klíčové vlastnosti
* silná a výrazná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Special Blend
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Briketky Special Blend jsou určeny k uzení drůbeže, ryb, hovězího, vepřového a jehněčího masa.
Klíčové vlastnosti
* příjemná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.