|
Bradley Smoker - Brikety Whiskey Dub
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Briketky Whiskey Dub jsou vyrobené z dubových sudů od whisky, mají bohatou chuť a hodí se k uzení zvěřiny, hovězího a vepřového masa.
Klíčové vlastnosti
* bohatá chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
Olšové štěpky
Nejvyšší kvality, zcela přírodní olšové štěpky. Používané k uzení všech druhů mas a ryb. Zaručí krásnou barvu, od tmavě zlaté až po hnědou. Jejich výjimečné aroma proniká hluboko do pokrmů.
Štěpky značky Borniak představují nejvyšší kvalitu - jsou bez nečistot, mají správnou granulaci, příslušnou vlhkost a v důsledku vysokou kouřotvornost. Náš výrobek byl pečlivě vybrán a připraven z nejlepšího dřeva. Uzené výrobky připravené na našich štěpkách se vyznačují stabilní barvou a dokonalou, přírodní chutí.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Bukové štěpky
Nejvyšší kvality, zcela přírodní bukové štěpky. Používané ke každému druhu uzení. Nenahraditelné v případě vepřového, ryb a drůbeže. Zajišťují masu jasnou, zlatavou barvu. Ideální řešení pro začátečníky.
Štěpky značky Borniak představují nejvyšší kvalitu - jsou bez nečistot, mají správnou granulaci, příslušnou vlhkost a v důsledku vysokou kouřotvornost. Náš výrobek byl pečlivě vybrán a připraven z nejlepšího dřeva. Uzené výrobky připravené na našich štěpkách se vyznačují stabilní barvou a dokonalou, přírodní chutí.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Dubové štěpky
Nejvyšší kvality, zcela přírodní dubové štěpky. Potraviny uzené s jejich pomocí jsou nasyceny přitažlivou chutí s lehkým nahořklým a karamelovým zakončením. Dubové štěpky zabarví výrobky dohněda.
Štěpky značky Borniak představují nejvyšší kvalitu - jsou bez nečistot, mají správnou granulaci, příslušnou vlhkost a v důsledku vysokou kouřotvornost. Náš výrobek byl pečlivě vybrán a připraven z nejlepšího dřeva. Uzené výrobky připravené na našich štěpkách se vyznačují stabilní barvou a dokonalou, přírodní chutí.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Štěpka ze dřeva jabloně přidají masu přirozenou uzenou sladkost, které výborně doladí ryby, mořské plody i drůbež
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Švestkové aroma je ideální pro zauzování ryb, drůbežího a vepřového masa.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Třešňová štěpka je velni jemná s lehkým ovocným aroma. Nejlepší je na drůbež, hovězí svíčkovou, jehněčí i vepřové maso.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Štěpka ze dřeva Hickory poskytuje masu exotické intenzivní aroma a plnou bohatou chuť uzených produktů. Maso získává hnědou barvu.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Dřevěné brikety Směs Blend
Pit Boss Směs Blend pelety dodávají konečnou chuť Vašemu oblíbenému masu. Tyto pelety jsou univerzální chuti a jsou vhodné proto pro veškeré uzení jakýchkoli výrobků.
Všechny pelety Pit Boss Hardwood jsou 100% přírodní a bez umělých příchutí, postřiků, lepidel nebo chemikálií.
Dřevěné brikety Hickory
Pit Boss Hickory pelety dodávají konečnou chuť Vašemu oblíbenému masu. Vychutnáte si zejména tuto směs na grilování a uzení hovězího, kuřecího, vepřového, pizzy a zeleniny.
Všechny pelety Pit Boss Hardwood jsou 100% přírodní a bez umělých příchutí, postřiků, lepidel nebo chemikálií.
Injektor s nerez jehlou slouží ke vpravení marinády do velkých kusů masa. Marinované maso je šťavnaté a plné chuti. Marinovací jehla je dodávána spolu s dvěma jehlami, menší pro marinování čistou marinádou (průměr 3,5 mm) a větší pro vstřikování marinády s bylinkami (průměr 5 mm). Injekce má objem 40 ml a stupnice na straně jehly Vám umožní vstříknutí přesného množství marinády do masa. Marinovací jehla se snadno rozebírá, čistí a lze ji mýt v myčce.
Rukavice BBQ jsou vyrobeny z tepelně odolného materiálu (do 300 ° C). Jsou měkké a mají černý design a silikon strukturu pro dobrý úchop. Rukavice lze nosit z obou stran. BBQ rukavice mají Certifikaci EN388 a EN407.
BRIKETY BLACK WATTLE 10KG
Dodávají masu, rybám nebo zelenině příjemnou, neutrální chuť a vůni.
Tyto brikety Black Wattle jsou vyrobeny z australského akátu (Black Wattle). Jedná se o rychle rostoucí strom, který je běžný v Jižní Africe. K výrobě briket se používá drť z dřevěného uhlí Black Wattle ve směsi s kukuřičným škrobem jako přírodním pojivem.
Díky tomu jsou brikety Black Wattle tak jedinečné:
• Snadno se zapálí, což šetří spoustu času
• Spalují se rovnoměrně a velmi dlouho a proto je hospodárné je používat
• Neprskají při hoření, proto jsou bezpečné.
• Dodávají masu, rybám nebo zelenině příjemnou, neutrální chuť a vůni
Balení: 10 kg
Grilovací kartáč 40 cm dlouhý a 16 cm široký. Hlavice kartáčku o průměru cca 3,5 cm. Pozinkovaný ocelový drát.
Vyčistěte mřížky, pekáče a vaničky rychle a efektivně bez dlouhého drhnutí.