Háky používané především milovníky uzených ryb.
Jsou ideální pro maso jako je šunka nebo pečeně. Dvojitý hák zaručí, že uzený pokrm bude přesně tam, kde chceme, aby byl.
Ocel odolná proti kyselinám váha 0,2 kg Průměr drátu 3mm Počet lopatek 2
Háky používané především pro uzení masa, šunky.
Ocel odolná proti kyselinám Váha 0,2kg Průměr drátu 3mm
Háky používané především pro uzení masa, šunky. Konstrukce háku je vyrobena tak, že výrobek visí na velkém oku a malým zavěsíme hák na příčníku. To vám umožní lépe využít prostor v naší udírně.
Ocel odolná proti kyselinám Váha 0,2kg Průměr drátu 3mm
Háky s dvojitou čepelí a s distanční vložkou, která brání uzavření ryb během kouření. Díky takovým konstrukčním hákům vždycky dokonale vyudítei ryby zvenčí i uvnitř.
Ocel odolná proti kyselinám Průměr drátu 3mm Počet lopatek 2
Hák je vybaven trojitou čepelí a distanční vložkou. Konstrukce háku zabraňuje uzavření ryb během uzení. Díky tomu budou ryby rovnoměrně vyuzeny jak zvenčí, tak zevnitř.
Ocel odolná proti kyselinám délka 210mm Průměr drátu 3mm Počet lopatek 3
Hák je vybaven trojitou čepelí a distanční vložkou. Konstrukce háku zabraňuje uzavření ryb během uzení Díky tomu budou ryby rovnoměrně vyuzeny jak zvenčí, tak zevnitř.
Ocel odolná proti kyselinám délka 210mm Průměr drátu 3mm Počet lopatek 3
Profesionální grilovací rošty, vyrobené z nerezového drátu - jsou ideální pro uzení uzenin, ryb, sýrů, klobásek a dalších produktů. Umístění výrobků na grilu zaručuje jejich stabilní umístění během celého procesu uzení. Oproti hákům má výhodu v tom, že nevzniká riziko utržení a spadnutí.
Ocel odolná proti kyselinám
Určený pro 150l udírny
rošt φ 3 mm rám φ 4 mm Rozměry (šířka x výška) 480 mm x 400 mm
Vysoušeč k udírně - k efektivnímu osušení masa a klobás před vlastním uzením, a to přímo v komoře udírny
Jak je známo, potraviny určené k uzení musejí být suché. Místo vymýšlení, hledání odpovídajícího místa na sušení a poté ještě boje s mouchami, můžeme využít jednoduché a zároveň účinné řešení - vysoušeč k udírně OW-01. Vysoušeč je druh ventilátoru, který upevníme na místo, kde se standardně nachází generátor naší udírny. Montáž probíhá expresně a bez komplikací. Od této chvíle nám nebude příprava pokrmů na uzení způsobovat žádné problémy.
Obal na udírnu UW-70 firmy Borniak. Umožňuje zabezpečit udírnu před nepříznivým vlivem atmosférických podmínek a také před poškrábáním či zaprášením. Výrobek je vyroben z pevného vodotěsného materiálu vysoké kvality. Černá barva, s bílým logem značky. Plášť je ideálně přizpůsoben udírně UW-70. Je vybaven funkční stahovací šňůrkou, kterou ho zajistíme u základny zařízení. Má speciální vzduchovou ventilaci umístěnou ze strany, díky níž dochází k cirkulaci vzduchu.
Materiál 420D PVC tkanina , váha 400 g / m2 Nitě TYTAN 40E vyrobené z polyesterového hedvábí splňující požadavky normy EN 12590: 1999 Vyztužení PVC φ5 na obvodu
Uzenářská síťka typ XL délka 50m
Velikost S (průměr 100 mm)
M (průměr 120 mm)
L (průměr 160 mm)
XL (průměr 200 mm)
Baleno v hygienickém střečovém obalu.
Profesionální grilovací rošty, vyrobené z nerezového drátu - jsou ideální pro uzení uzenin, ryb, sýrů, klobásek a dalších produktů. Umístění výrobků na grilu zaručuje jejich stabilní umístění během celého procesu uzení. Oproti hákům má výhodu v tom, že nevzniká riziko utržení a spadnutí. Konstrukce roštů byla posílena.
Ocel odolná proti kyselinám
Určený pro 150l udírny
rošt φ 3 mm rám φ 4 mm Rozměry (šířka x výška) 480 mm x 400 mm
|
Bradley Smoker - Brikety Olše
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Olšové briketky dodají silnou a výraznou chuť, která se hodí zejména k uzení mořských plodů, šunky či slaniny.
Klíčové vlastnosti
* silná a výrazná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Jabloň Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Jabloňové briketky dodají sladší a jemnější chuť kouře, který je velmi vhodný pro uzení drůbežího masa, zvěřiny a sladkovodních ryb. Klíčové vlastnosti * sladká a jemná chuť * z prvotřídního dřeva * uzení bez nežádoucích plynů a zplodin Princip uzení v udírně Bradley Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu. Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů. Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Třešeň Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Třešňové briketky dodají sladší a jemnější chuť kouře, který je velmi vhodný pro uzení drůbežího masa, zvěřiny a sladkovodních ryb. Klíčové vlastnosti * sladká a jemná chuť * z prvotřídního dřeva * uzení bez nežádoucích plynů a zplodin Princip uzení v udírně Bradley Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu. Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů. Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.