Sítka na uzení velikost S (průměr 100 mm) M (průměr 120 mm) L (průměr 160 mm) XL (průměr 200 mm). Délka je 5 m.
Dubové štěpky
Nejvyšší kvality, zcela přírodní dubové štěpky. Potraviny uzené s jejich pomocí jsou nasyceny přitažlivou chutí s lehkým nahořklým a karamelovým zakončením. Dubové štěpky zabarví výrobky dohněda.
Štěpky značky Borniak představují nejvyšší kvalitu - jsou bez nečistot, mají správnou granulaci, příslušnou vlhkost a v důsledku vysokou kouřotvornost. Náš výrobek byl pečlivě vybrán a připraven z nejlepšího dřeva. Uzené výrobky připravené na našich štěpkách se vyznačují stabilní barvou a dokonalou, přírodní chutí.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Březové štěpky
Nejvyšší kvality, zcela přírodní březové štěpky. Zabarvují uzené výrobky na krásnou zlatavou barvu a způsobují, že získávají jemné a zároveň svůdné aroma.
Štěpky značky Borniak představují nejvyšší kvalitu - jsou bez nečistot, mají správnou granulaci, příslušnou vlhkost a v důsledku vysokou kouřotvornost. Náš výrobek byl pečlivě vybrán a připraven z nejlepšího dřeva. Uzené výrobky připravené na našich štěpkách se vyznačují stabilní barvou a dokonalou, přírodní chutí.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Olšové štěpky
Nejvyšší kvality, zcela přírodní olšové štěpky. Používané k uzení všech druhů mas a ryb. Zaručí krásnou barvu, od tmavě zlaté až po hnědou. Jejich výjimečné aroma proniká hluboko do pokrmů.
Štěpky značky Borniak představují nejvyšší kvalitu - jsou bez nečistot, mají správnou granulaci, příslušnou vlhkost a v důsledku vysokou kouřotvornost. Náš výrobek byl pečlivě vybrán a připraven z nejlepšího dřeva. Uzené výrobky připravené na našich štěpkách se vyznačují stabilní barvou a dokonalou, přírodní chutí.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Bukové štěpky
Nejvyšší kvality, zcela přírodní bukové štěpky. Používané ke každému druhu uzení. Nenahraditelné v případě vepřového, ryb a drůbeže. Zajišťují masu jasnou, zlatavou barvu. Ideální řešení pro začátečníky.
Štěpky značky Borniak představují nejvyšší kvalitu - jsou bez nečistot, mají správnou granulaci, příslušnou vlhkost a v důsledku vysokou kouřotvornost. Náš výrobek byl pečlivě vybrán a připraven z nejlepšího dřeva. Uzené výrobky připravené na našich štěpkách se vyznačují stabilní barvou a dokonalou, přírodní chutí.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Švestkové aroma je ideální pro zauzování ryb, drůbežího a vepřového masa.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Štěpka ze dřeva Hickory poskytuje masu exotické intenzivní aroma a plnou bohatou chuť uzených produktů. Maso získává hnědou barvu.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Pokud jste unaveni z vašeho masa, které se drží na vašich grilovacích roštech, jsou tyto Bradley Magic Mats vyrobeny pro vás! Kouzelné síťky jednoduše položte na rošty a vaše jídlo sedí na rohožích, což vám umožní snadno přesunout své jídlo. Jemná síť umožňuje kouři snadno pronikat do jídla, což je ideální pro grilování. Magic Mats jsou opakovaně použitelné a dají se prát v myčce.
Jeden balení obsahuje 4 kouzelné síťky Bradley Smoker Magic.
|
S udírnou Borniak UWDS-70 je uzení ještě jednodušší! Digitální řada udíren s elektronickým ovládacím panelem, který dokonale udržuje nastavenou teplotu uvnitř kouřové komory. 70L komora splňuje požadavky pro domácí využití.
U konstrukce celo nerez je vnitřní a vnější obal s nerezového materiálu , který má atest pro kontakt s potravinami s Ce certifikáty.
Použití polyuretanové pěny umožňuje vhodnou izolaci a optimální teplotu uzenin. Teplotu reguluje 700-1400 watová spirála pomocí termostatu a digitálního displeje.Charakteristiku provedení udírny doplňují těsná dvířka. Srdcem stroje je samozřejmě generátor kouře. Díky optimálnímu spojení všech zmiňovaných elementů získaných v procesu uzení se výrobky charakterizují trvalou chutí, vůní a barvou.
Šunky, klobásy, maso ale i sýry můžeme sami připravit v tichém domácím prostředí. Díky optimálnímu spojení všech elementů, získaných v procesu uzení se výrobky vyznačijí charakteristickou trvalou chutí, pachem a barvou. Tyto základní charakteristiky můžete ovlivnit používáním převážně originálního dřeva, které je distribuováno naší firmou se zárukou vysoké kvality. Toto udírenské dřevo nemá nečistoty a má vhodnou granulaci. Jeden zásyp stačí i na 8 hodinové tvoření čistého a nepřerušeného kouře. Zařízení je projektované s myšlenkou pro klienty, kteří nechtějí kupovat větší zařízení.
Přijďte si k nám prohlédnout udírny Borniak.
UWDS-70 - Nerezová ocel ovládání digitální (PID)
Kapacita komory 150L
Počet polic 6
Maximální zatížení 10kg
Maximální teplota 120 ° C
Průměr komína 80mm
Nominální napětí 230 V
Výkon 615W
Výkon topného tělesa komory 500W
Komorová pojistka 3,15A
Generátor pojistky 1.25A
Vnější rozměry (délka x šířka x výška) 400 mm x 540 mm x 1040 mm
Vnější rozměry s generátorem (Délka x Šířka x Výška) 400 mm x 625 mm x 1040 mm
Vnitřní rozměry (délka x šířka x výška) 350 mm x 440 mm x 820 mm
Váha 18,5 kg
Záruka 24 měsíce
Součásti balení udírny je :
Generátor kouře 1ks
Štěpka 5x 2 litry
Tyčky na zavěšení 3 ks
Odkapávací plech 1 ks
Regulovatelné nožky 4 ks
Miska 2 ks
Komínek s klapkou 1ks
Rošty do udírny 1 ks
Háčky typu S 5 ks
Háčky dvojité 5 ks
Výrobce Borniak
|
Bradley Smoker - Brikety Olše
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Olšové briketky dodají silnou a výraznou chuť, která se hodí zejména k uzení mořských plodů, šunky či slaniny.
Klíčové vlastnosti
* silná a výrazná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Třešeň
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Třešňové briketky dodají sladší a jemnější chuť kouře, který je velmi vhodný pro uzení drůbežího masa, zvěřiny a sladkovodních ryb.
Klíčové vlastnosti
* sladká a jemná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Hickory
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Briketky Hickory se běžně používají pro uzení hovězího, zvěřiny a vepřového masa, například vepřové pleci nebo hovězích žeber.
Klíčové vlastnosti
* příjemná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Pecan /ořech/
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Briketky Pecan dodají silnější a výraznější chuť, která se hodí zejména k drůbeži, hovězímu, vepřovému i jehněčímu masu.
Klíčové vlastnosti
* silná a výrazná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.
|
Bradley Smoker - Brikety Special Blend
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Briketky Special Blend jsou určeny k uzení drůbeže, ryb, hovězího, vepřového a jehněčího masa.
Klíčové vlastnosti
* příjemná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.