Háky používané především milovníky uzených ryb.
Jsou ideální pro maso jako je šunka nebo pečeně. Dvojitý hák zaručí, že uzený pokrm bude přesně tam, kde chceme, aby byl.
Ocel odolná proti kyselinám váha 0,2 kg Průměr drátu 3mm Počet lopatek 2
Háky používané především pro uzení masa, šunky.
Ocel odolná proti kyselinám Váha 0,2kg Průměr drátu 3mm
Háky s dvojitou čepelí a s distanční vložkou, která brání uzavření ryb během kouření. Díky takovým konstrukčním hákům vždycky dokonale vyudítei ryby zvenčí i uvnitř.
Ocel odolná proti kyselinám Průměr drátu 3mm Počet lopatek 2
Hák je vybaven trojitou čepelí a distanční vložkou. Konstrukce háku zabraňuje uzavření ryb během uzení. Díky tomu budou ryby rovnoměrně vyuzeny jak zvenčí, tak zevnitř.
Ocel odolná proti kyselinám délka 210mm Průměr drátu 3mm Počet lopatek 3
Hák je vybaven trojitou čepelí a distanční vložkou. Konstrukce háku zabraňuje uzavření ryb během uzení Díky tomu budou ryby rovnoměrně vyuzeny jak zvenčí, tak zevnitř.
Ocel odolná proti kyselinám délka 210mm Průměr drátu 3mm Počet lopatek 3
Profesionální grilovací rošty, vyrobené z nerezového drátu - jsou ideální pro uzení uzenin, ryb, sýrů, klobásek a dalších produktů. Umístění výrobků na grilu zaručuje jejich stabilní umístění během celého procesu uzení. Oproti hákům má výhodu v tom, že nevzniká riziko utržení a spadnutí.
Ocel odolná proti kyselinám
Určený pro 150l udírny
rošt φ 3 mm rám φ 4 mm Rozměry (šířka x výška) 480 mm x 400 mm
Vysoušeč k udírně - k efektivnímu osušení masa a klobás před vlastním uzením, a to přímo v komoře udírny
Jak je známo, potraviny určené k uzení musejí být suché. Místo vymýšlení, hledání odpovídajícího místa na sušení a poté ještě boje s mouchami, můžeme využít jednoduché a zároveň účinné řešení - vysoušeč k udírně OW-01. Vysoušeč je druh ventilátoru, který upevníme na místo, kde se standardně nachází generátor naší udírny. Montáž probíhá expresně a bez komplikací. Od této chvíle nám nebude příprava pokrmů na uzení způsobovat žádné problémy.
Uzenářská síťka typ XL délka 50m
Velikost S (průměr 100 mm)
M (průměr 120 mm)
L (průměr 160 mm)
XL (průměr 200 mm)
Baleno v hygienickém střečovém obalu.
Profesionální grilovací rošty, vyrobené z nerezového drátu - jsou ideální pro uzení uzenin, ryb, sýrů, klobásek a dalších produktů. Umístění výrobků na grilu zaručuje jejich stabilní umístění během celého procesu uzení. Oproti hákům má výhodu v tom, že nevzniká riziko utržení a spadnutí. Konstrukce roštů byla posílena.
Ocel odolná proti kyselinám
Určený pro 150l udírny
rošt φ 3 mm rám φ 4 mm Rozměry (šířka x výška) 480 mm x 400 mm
Olšové štěpky
Nejvyšší kvality, zcela přírodní olšové štěpky. Používané k uzení všech druhů mas a ryb. Zaručí krásnou barvu, od tmavě zlaté až po hnědou. Jejich výjimečné aroma proniká hluboko do pokrmů.
Štěpky značky Borniak představují nejvyšší kvalitu - jsou bez nečistot, mají správnou granulaci, příslušnou vlhkost a v důsledku vysokou kouřotvornost. Náš výrobek byl pečlivě vybrán a připraven z nejlepšího dřeva. Uzené výrobky připravené na našich štěpkách se vyznačují stabilní barvou a dokonalou, přírodní chutí.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Bukové štěpky
Nejvyšší kvality, zcela přírodní bukové štěpky. Používané ke každému druhu uzení. Nenahraditelné v případě vepřového, ryb a drůbeže. Zajišťují masu jasnou, zlatavou barvu. Ideální řešení pro začátečníky.
Štěpky značky Borniak představují nejvyšší kvalitu - jsou bez nečistot, mají správnou granulaci, příslušnou vlhkost a v důsledku vysokou kouřotvornost. Náš výrobek byl pečlivě vybrán a připraven z nejlepšího dřeva. Uzené výrobky připravené na našich štěpkách se vyznačují stabilní barvou a dokonalou, přírodní chutí.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Dubové štěpky
Nejvyšší kvality, zcela přírodní dubové štěpky. Potraviny uzené s jejich pomocí jsou nasyceny přitažlivou chutí s lehkým nahořklým a karamelovým zakončením. Dubové štěpky zabarví výrobky dohněda.
Štěpky značky Borniak představují nejvyšší kvalitu - jsou bez nečistot, mají správnou granulaci, příslušnou vlhkost a v důsledku vysokou kouřotvornost. Náš výrobek byl pečlivě vybrán a připraven z nejlepšího dřeva. Uzené výrobky připravené na našich štěpkách se vyznačují stabilní barvou a dokonalou, přírodní chutí.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Štěpka ze dřeva jabloně přidají masu přirozenou uzenou sladkost, které výborně doladí ryby, mořské plody i drůbež
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Švestkové aroma je ideální pro zauzování ryb, drůbežího a vepřového masa.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.